Ledelseskraft

Uanset om din virksomhed er stor eller lille, kræver det en professionel og dygtig ledelse at styre skibet. Det gælder både i den daglige drift, og når det lange lys skal sættes på.

Erhvervsrådet kan hjælpe dig, hvis du har tanker eller planer om at styrke din virksomheds ledelseskraft med en mentor, et advisory board eller en professionel bestyrelse.

Vi kan give dig sparring og hjælpe dig med kortlægning af hvilke kompetencer, du har brug for, så du får det optimale setup. Vi har en bestyrelseskandidatliste med kompetente, lokale profiler, der er klar til at styrke din virksomhed.

Vi holder os ajour med diverse ordninger, som kan styrke din virksomheds udvikling. Vi hjælper dig, så du hurtigere kan komme videre med at udvikle din virksomhed.

Bestyrelseskandidatlisten

Kandidatlisten består af en række erfarne virksomhedsledere og bestyrelsesmedlemmer. Kandidaterne stiller efter aftale deres erfaring og kompetencer til rådighed for små og mellemstore virksomheder i Favrskov.
Flere af kandidaterne er medlem af Favrskov Bestyrelsesnetværk, der på særlige vilkår, stiller sig gratis til rådighed i 12 måneder.

Andre kandidater har deres egne særlige tilbud. Tilbuddene fremgår af kandidatlisten.

Vil du vide mere – kontakt

Favrskov Erhvervsråd på tlf. +45 86967711 eller mail info@favrskoverhverv.dk

Vil du med på Bestyrelseskandidatlisten

Har du ledelseserfaring, og har du lyst til at hjælpe andre virksomheder i deres drift og udvikling, så kontakt erhvervchef Bente Nørgaard, på tlf. 4095 1369 eller bente@favrskoverhverv.dk

Kommende arrangementer for virksomheder

Kontakt Favrskov Erhvervsråd

Du er altid velkommen til at kontakte os. Ring til os på 86 96 77 11 eller send en mail til info@favrskoverhverv.dk. Du kan også udfylde formularen her, så kontakter vi dig snarest muligt.