Montering af varmepumper

Når du køber en luft til luft varmepumpe, er det en god idé at få hjælp fra en professionel til at sørge for at varmepumpen bliver monteret korrekt. Hos JoNi Teknik er vi specialiserede i luft til luft varmepumper, og kan derfor tilbyde en professionel montering og installation af luft til luft varmepumper.

En luft til luft varmepumpe er en miljøvenlig, energibesparende og effektiv opvarmningsform til helårshuset eller sommerhuset. Varmepumpen fungerer ved at udvinde varmen fra luften udenfor, som blæses indenfor og dermed opvarmer rummet. En luft til luft varmepumpe har dog flere muligheder. Udover at bruges til opvarmning kan en luft til luft varmepumpe også fungere som aircondition.

Skal vi hjælpe dig med montering af din luft til luft varmepumpe? Kontakt os i dag på 91 10 00 00 for at få et godt tilbud på montering og installation af varmepumper eller læs om vores tilbud på installation af varmepumper herunder.

Få et uforpligtende tilbud 

Udfyld formularen herunder, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud. Du kan også ringe på telefon 91 10 00 00

Vi klarer montering og installation af varmepumper

Vi klarer montering og installation af varmepumper fra alle mærker. Hos os kan du få hjælp til montering af varmepumper fra både Copmax, Altech, Panasonic og Bosch. Vi sørger for en korrekt opsætning af din varmepumpe, så du er sikret en varmepumpe, der fungerer uden problemer i mange år.

Hos os er du altid garanteret en høj kvalitet og en god service. Vi har mange års erfaring og en bred viden inden for varmeanlæg og luft til luft varmepumper. Når du får JoNi Teknik til at udføre arbejdet, er du således garanteret en professionel og effektiv montering og installation af din varmepumpe.

Vi sørger for, at din luft til luft varmepumpe bliver monteret korrekt og sikre, at den fungerer som den skal inden vi går, så du ikke pludselig oplever problemer med opvarmningen, efter vi er gået.

Montering af luft til luft varmepumpe

Hos JoNi Teknik tilbyder vi en standard installation af alle typer luft til luft varmepumper.

Installationen omfatter:

 • Kørsel
 • Installation af varmepumpe, herunder montering af udedel samt indedel
 • Hulboring gennem væg til kølerør, drænslange samt el. Max. tykkelse 25 cm.
 • Opsætning af rør kanaler 2 m. Ekstra kan tilkøbes.
 • Trækning af kobberrør, elledning samt drænslange op til 4 meter
 • Tilslutning af kobberrør og el-ledninger mellem udedel og indedel
 • Tilslutning til eksisterende stikkontakt eller sikkerhedsafbryder (skal være med jord) max. 1 m. ellers afprøves der med forlængerledning
 • Trykprøvning af installation
 • Vakuumsugning af installation
 • Opstart samt afprøvning af anlæg

Max. standard monteringshøjde 2 m.

3.495 kr. inkl. moms

 

OBS: Ved standard installation af luft til luft varmepumpe sørger kunden for, at der er monteret evt. lecasten/fliser i vater til udedelen, eller at der er leveret vægbeslag med vibrationsdæmpere (kan tilkøbes).

Hulboring gælder ikke i beton, sokkel med granit eller kampesten.

Evt. forlængelse af installation over 4 m. koster 400 kr. inkl. moms pr. påbegyndt meter.

Tilkøb af monteringskit til varmepumpe

Ovenstående tilbud på standard installation af varmepumpe er ekskl. varmepumpe samt monteringssæt. Monteringskit til varmepumpe kan tilkøbes og indeholder:

 • Rørsæt på 4 meter
 • Regulerbart jordstativ (lav model)
 • Kondensslange på 4 meter
 • Kabelkanal til vægtilslutning
 • Kabelkanal på 2 meter
 • Vibrationsdæmpersæt

Fra 1.350 kr. inkl. moms.

Tilbud på installation af varmepumpe

Hos JoNi Teknik har vi et særligt tilbud på installation af Copmax varmepumper. Få en komplet installation af enten Copmax 3,5 KW eller 5,3 KW varmepumpe med Wi-Fi. Se vores tilbud herunder.

 • Copmax varmepumpe luft til luft 3,5 KW med Wi-Fi og standard installation: 995 kr. inkl. moms.
 • Copmax varmepumpe luft til luft 5,3 KW med Wi-Fi og standard installation: 495 kr. inkl. moms.

Tilbuddet er inkl.: Standardinstallation og monteringskit. Tilbuddet er ekskl.: 230 V arbejder og opsætning af Wi-Fi. Tilbuddet gælder Sjælland, Lolland, Falster samt Møn (kun brofaste øer).

Er du interesseret i tilbuddet, eller ønsker du at høre mere om mulighederne for opsætning af varmepumper, er du velkommen til at ringe på 91 10 00 00.

Copmax luft til luft varmepumper

Copmax luft til luft varmepumpe er en alsidig og effektiv opvarmningsmulighed til sommerhuset, annekset eller andre steder. Både Copmax 3,5 KW og 5,3 KW luft til luft varmepumper er økonomiske varmepumper med mange funktioner. De yder henholdsvis 3,5 kW og 5,3 KW, og er begge kategoriseret som en A+ varmepumpe. De er dermed ikke alene effektive, de er også energibesparende.

Varmepumperne har indbygget timerfunktion, så du kan programmere start og stop helt efter dine ønsker. Varmepumperne kan også køle, så de fungerer som en aircondition på de varme dage. Både Copmax 3,5 KW varmepumpe og Copmax 5,3 KW varmepumpe har fjernstyring via internet. Det betyder, at du kan styre din varmepumpe, uanset hvor du befinder dig.

Takket være +8-grader funktionen kan du desuden holde fritidshuset, garagen eller annekset frostfrit uden at anvende særlig meget energi.

Montering af luft til vand varmepumpe

Service på varmepumper

Har du brug for et servicetjek af din eksisterende varmepumpe, kan vi også sagtens klare det. Det anbefales, at man får et serviceeftersyn på sin luft til luft varmepumpe minimum hvert andet år for at sikre, at varmepumpen fungerer optimalt.

Hos JoNi Teknik tilbyder vi service på varmepumper, hvor vi tjekker din luft til luft varmepumpe og kontrollerer at ydeevnen er optimal. En god ydeevne sikrer dig lavere varmeomkostninger. Det kan derfor være en god idé at få service på varmepumpen, for at sikre at varmepumpen fungerer som den skal.

Ønsker du at få et serviceeftersyn af din varmepumpe, eller vil du høre mere om vores tilbud på montering af varmepumper, kan du ringe til os på 91 10 00 00. Du kan også udfylde nedenstående kontaktformular, så kontakter vi dig snarest muligt.