Iværksættervejledning

Har du brug for individuel vejledning?

Er du iværksætter og har du et CVR-nummer, har du mulighed for at få individuel vejledning hos erhvervschef Bente Nørgaard. Det er en forudsætning, at du som minimum har et udkast til en forretningsplan.

Book et møde på tlf. 8696 7711.

Har du endnu ikke et CVR-nummer, har du mulighed for at komme og få inspiration og vejledning på vores iværksættercafeer.

Derudover er det en god ide at orientere sig på www.virksomhedsguiden.dk , hvor du blandt andet kan hente en skabelon til din forretningsplan.

Har du spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at ringe til os på tlf. 8696 7711 eller sende en mail til info@favrskoverhverv.dk, hvorefter vi kontakter dig snarest muligt.

Netværk

Har du brug for at netværke med ligesindede, skal du deltage på Iværksættercafeerne, så du kan lære de andre at kende. Alle kan lære af hinanden – læs mere om iværksættercaféen her.

Modtag IværksætterNyt

Hold dig opdateret om Iværksætteri i Favrskov – tilmeld dig IværksætterNyt – få tilsendt informationer og invitationer til events her – det er gratis for alle iværksættere i Favrskov

Hold dig opdateret om, hvad der sker i Favrskov Erhvervsråd – tilmeld dig gratis nyhedsbrevet her

Om Tilskudspuljer-2021

Favrskov Kommune tilbyder op til kr. 5.000,00 ekskl. moms til kompetenceløft ifølge Tilskudspuljer-2021. Læs mere og ansøg her.

Kommende arrangementer

Kontakt Favrskov Erhvervsråd

Du er altid velkommen til at kontakte os. Ring til os på 86 96 77 11 eller send en mail til info@favrskoverhverv.dk. Du kan også udfylde formularen her, så kontakter vi dig snarest muligt.